e
Banner

Etiketler: daf tırsan



Aktif Nakliyat filo ağına 10 adet DAF ekledi


Yayın: 18-01-2013
Kategori: Ticari Araçlar

1994 yılından bu yana yurtiçi lojistik alanında faaliyet gösteren Aktif Nakliyat 10 adet DAF CF 85.460 alarak filosunu genişletmeye devam ediyor.




Hilal Trans, FiloTIR ve DAF İle filosunu güçlendirdi



Hilal Trans Uluslararası Nakliyat, FiloTIR Araç Satış ve Kiralama A.Ş.’den kiralamasını yaptığı 15 adet DAF XF105.460 Optimizer ve 18 adet Yeni Nesil Perdeli Mega Semi-Treyleri Tırsan Samandıra’da düzenlenen tören ile teslim aldı. Törende Hilal Trans Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Küçükçakır ve FiloTIR Satış Sorumlusu Bahadır Demir hazır bulundu. 




Tırsan teslimatta hız kesmiyor


Yayın: 29-07-2015
Kategori: Ticari Araçlar

Tırsan, Kafkas Nakliyat’a 16 adet Tırsan Perdeli Maxima+ semi-treylerler, Emiroğlu Uluslararası Nakliyat’a 10 adet Brandalı Maxima+, Arga Transport’a 20 adet tren yüklemeli Tırsan Brandalı Maxima Plus semi-treyler, T.SNS X+ ve 1 adet Kässbohrer uzayabilir 5 dingilli low-bed, K.SLA 5 teslimatı gerçekleştirdi. 





Fortrans hedeflerine Tırsan ile ulaşacak



Müşterisine en çok kazandıran treyler markası Tırsan, ilk tercih olmayı sürdürüyor. “En kısa sürüde, en ekonomik ve sorunsuz teslimat” mottosuyla çalışan Fortrans Uluslararası Taşımacılık hedeflerini gerçekleştirmek için Tırsan’ı tercih ederek, filosuna 10 adet T.SCS M Tırsan Perdeli Mega Treyler kattı.